Apycom jQuery Menus
 

CIM Vermeulen - voor franchisegevers

Training en ondersteuning van uw franchisenemers

Natuurlijk weet u dat negen van de tien franchisenemers voor uw organisatie gekozen hebben voor de permanente ondersteuning. Tenslotte zegt iedere franchisegever: "doe waar je goed in bent". Wij nemen tegen betaling van een fee een groot deel van de belangrijke bijkomende taken van u over.

Doordat veel franchisegevers het druk hebben met zaken als expansie van hun keten, moeten er continu prioriteiten worden gesteld. Dit gaat nogal eens ten koste van de zo noodzakelijke aandacht aan de franchisenemers. De ervaring leert, dat dit ťťn van de belangrijkste oorzaken voor mindere resultaten is. Herkenbaar?

Uw franchisenemers zijn uiteraard uw belangrijkste kapitaal. De Europese Erecode betreffende franchising dwingt een voortdurende commerciŽle en/of technische ondersteuning af gedurende de gehele duur van de overeenkomst.
CIM Vermeulen kan door middel van de inzet van uitsluitend professionals, uw onderneming (tijdelijk) ontlasten van deze noodzakelijke begeleiding. Met uw wensen en eisen gaan wij aan de slag en zorgen wij dat onze ruime ervaring in verkoop, op individuele en/of groepsbasis wordt overgebracht.

Nieuwsgierig naar de voordelen voor uw organisatie? Maak vrijblijvend kennis met de specialisten van CIM-Vermeulen.
Wij zijn u graag van dienst!

CIM Vermeulen biedt u de helpende hand!