Apycom jQuery Menus
 

CIM Vermeulen - voor franchisegevers

De juiste franchisenemers werven en selecteren

Iedere franchisegever droomt van franchisenemers die ondernemend, inventief, kritisch op eigen functioneren en super commercieel zijn. Zulke franchisenemers hebben in principe weinig begeleiding nodig en groeien snel naar goed ondernemerschap. Zij zijn zelfstandig in denken en doen en zijn geen blok aan uw been. Met zulke mensen kan u als franchisegever snel groeien. Deze mensen snappen uw commercieel verhaal in één keer en gaan er direct tegenaan zonder te veel beren op hun weg te zien. Zij denken met u mee, hebben zelfvertrouwen en gaan met plezier targetgericht aan het werk. Is dat niet de ideale situatie?

De perfecte franchisenemer zoeken wij tussen ondernemers
die zichzelf al bewezen hebben!

Naast werving en selectie op de conventionele wijze, werft en selecteert CIM Vermeulen sinds een aantal jaren succesvol op basis van conversies. Dit betekent, dat wij aan de hand van uw eisen, gewenste gedragscriteria en competenties, pro-actief op pad gaan om de ware franchisenemer voor u te zoeken. Dit doen wij onder bestaande ondernemers, die gedurende een aantal jaren hebben bewezen succesvol te zijn en die ervan overtuigd zijn, dat het toetreden tot een franchise-organisatie toegevoegde waarde voor hun bedrijf heeft. Zelfstandige ondernemers die weten dat een franchise-organisatie ook nadelen met zich meebrengt. Tenslotte word je als franchisenemer deels beperkt in je vrijheid, die nu in ruime mate aanwezig is. Kortom, na alle voor- en nadelen overwogen te hebben kiezen deze mensen bewust voor een franchisenemerschap.

Deze vorm van werving en selectie is arbeidsintensief en vereist een enorm goede voorbereiding. Samen met u stellen wij onder andere het wervingsgesprek, het informatiepakket en de te benaderen doelgroepen samen. Door een intensieve evaluatie van de verrichtte werkzaamheden in de eerste weken, wordt het informatieve wervingsgesprek geperfectioneerd. Afhankelijk van de aard van de franchisewerkzaamheden zullen na korte tijd de potentiële kandidaten kunnen worden aangereikt.

Een wervingsactie is voor ons pas geslaagd, als u en de franchisenemer, na verloop van tijd nog steeds tevreden met elkaar zijn. Onze aanpak is daar dan ook volledig op gericht. Door een gedegen kennis van de arbeidsmarkt en een goed inzicht in de deskundigheid van mensen komen wij snel tot het gewenste resultaat.

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid uw nieuwe franchisenemer door ons professioneel te laten begeleiden tijdens de overgangsfase van vrij ondernemerschap naar franchisenemer.

Nieuwsgierig naar de voordelen voor uw organisatie? Maak vrijblijvend kennis met de specialisten van CIM Vermeulen. Wij zijn u graag van dienst!

Laat CIM Vermeulen voor u franchisenemers werven en selecteren!