Apycom jQuery Menus
 

CIM Vermeulen - voor kantoorvakhandelaren

Koude Acquisitie & Goed Relatiebeheer

In de Kantoorvakhandel is koude acquisitie op dit ogenblik ‘not done’. De hedendaagse digitale mogelijkheden maken het in de ogen van vele officesuppliers aantrekkelijk om nieuwe klanten aan te trekken. Geďnteresseerden melden zich immers automatisch via de website in de mailbox. Daarop inspelen is een trend en tevens een grote valkuil.
Druk, druk, druk, stuur maar een mailtje!
We blijven elkaar op afstand houden terwijl wij alleen maar kunnen verkopen als we elkaar verbinden en ons betrokken voelen bij de doelen van onze klanten.
Maar….hoe vaak zien wij onze klanten? Hoeveel contactmomenten ontstaan spontaan met potentiële klanten? Niets werkt zo verbindend in een verkoopteam dan met ze allen tegelijk het veld in te gaan om de concurrentie eens flink dwars te zitten. Nieuwe (nog onbekende) klanten bekend te maken met uw organisatie en uw producten. Uw verkopers in de praktijk te leren hoe je een eerste contact legt bij de klant.

In een wereld die steeds anoniemer wordt is de persoonlijke aandacht die je met live communiceren bereikt uw unique selling point. Het aloude acquisitie is zeer zeker nog actueel, mits selectief toegepast. U laat zien, dat u interesse heeft in het bedrijf van uw prospect. U straalt door middel van uw belangstelling uit, dat uw persoonlijke service enorm belangrijk vindt. Het ‘ontzorgen’ van de klant.

CIM Vermeulen neemt uw verkopers mee het veld in en we maken ze (opnieuw) bekend met het fenomeen Cold Canvassen. De ervaring leert, dat dit door uw verkopers en klanten als nieuw ervaren wordt, terwijl het vroeger een basisstijl was van de verkoper. Uw verkopers leren hun schroom te overwinnen, verkoopgesprekken te optimaliseren en hoe ze het aantal effectieve bezoeken per dag op kunnen voeren.

Een specialiteit van CIM Vermeulen is om uw verkopers te leren hoe je gericht en actief bij de klanten van uw concurrenten binnen kan komen, informatie verzamelt en de deur open zet om op deze wijze uw klantenbestand en omzet te laten groeien.

Leren en tegelijkertijd presteren! Dat is het motto van CIM Vermeulen. De praktijk leert, dat uw verkopers dit daarna vaker willen omdat zij met plezier nieuwe manieren leren en kansen ontdekken om te verkopen. Geen geestdodende theorie, maar een praktijkgerichte training en begeleiding op de persoon afgestemd.

De door ons opgedane ervaringen en de daaraan verbonden kosten bespreken wij graag met u.

CIM-Vermeulen laat uw omzet groeien!