Apycom jQuery Menus
 

CIM Vermeulen - voor kantoorvakhandelaren

Grote bedrijven doen het liefst zaken met de regionale kantoorvakhandelaar!

Gedurende de afgelopen twee jaren heeft CIM Vermeulen veel kantoorvakhandelaren geholpen bij de realisatie van hun commerciële doelstellingen. Tijdens deze samenwerkingsperiode proberen wij naar alternatieven te zoeken die de teruglopende omzet in traditionele kantoorbenodigdheden kunnen compenseren.
In de markt van kantoorbenodigdheden liggen nog vele mogelijkheden om het dalende marktaandeel van de zelfstandige kantoorvakhandel tot stilstand te brengen.
Kijk nu eens naar de al lang niet meer branchevreemde productgroep Facilitair, waar nota bene een omzetgroei voor de kantoorvakhandelaar ligt van maar liefst 18%.

CIM Vermeulen neemt uw verkopers mee het veld in en we maken ze (opnieuw) bekend met het fenomeen Cold Canvassen. De ervaring leert, dat dit door uw verkopers en klanten als nieuw ervaren wordt, terwijl het vroeger een basisstijl was van de verkoper. Uw verkopers leren hun schroom te overwinnen, verkoopgesprekken te optimaliseren en hoe ze het aantal effectieve bezoeken per dag op kunnen voeren.

‘Total Office Care’ is de oplossing voor onze dalende omzet en marge.

CIM Vermeulen heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het in de markt zetten van het verkoopconcept ‘Total Office Care’.
Het snel veranderende koopgedrag van de inkoper/facilitair manager vereist een andere aanpak van de kantoorvakhandelaar. Ondanks effectief relatiebeheer zal vooral in deze tijd een deel van het klantenbestand verloren gaan. Blijf niet te veel hangen in het circuit van bekende relaties. Bewaak ze goed maar besef, dat te veel aandacht voor hen uw eigen valkuil kan zijn. Het zoeken naar nieuwe relaties is een noodzakelijk kwaad en biedt ook vele interessante verkoopkansen!
Nieuwe bronnen aanboren doet u door Multichannel Marketing + Verkoop succesvol in te zetten. (google, webwinkel, showroom en social media). Maar ook door middel van directe persoonlijk communicatie (koude acquisitie en goed effectief relatiebeheer).

Met ‘Total Office Care’ neemt u de totale kantoorzorg van de inkoper/facilitair manager van grote bedrijven volledig uit handen.

Een doelgroep die door forse bezuinigingen op uitermate goede wijze geholpen kan worden door de regionale kantoorvakhandelaar is de grotere bedrijven. Zij zoeken steeds vaker een lokale partner, die het totale office management bij hun uit handen neemt.
Geen kostbare tijd meer stoppen in de gebeurtenissen in en om het kantoor. Zij willen in de ruimste zin des woords ontzorgt worden. Dat kan de regionale kantoorvakhandelaar met het ‘Total Office Care’ programma.
De inkoper/facilitair manager heeft het tegenwoordig veel drukker dan vroeger om de kostenstroom het hoofd te bieden en als hij een betrouwbare partner heeft met persoonlijk advies en betrokkenheid voor alles op kantoor, dan is dat een veilig en geruststellend gevoel. Dat is de ervaring van CIM Vermeulen. Dus….heb geen vrees om bij grotere bedrijven aan te kloppen.

Dus letterlijk en figuurlijk alle producten en diensten kunnen leveren zoals:

Uiteraard hoeft de kantoorvakhandelaar niet tot in details op de hoogte te zijn van al deze producten en diensten. Voor sommige producten en diensten wordt zelden informatie aangevraagd, maar het is heel belangrijk in de verkooppresentatie van uw bedrijf uw expertise te kunnen tonen voor alles op kantoor. Dat wekt vertrouwen.
Om uw verkoopinspanning op alle fronten professioneel in te zetten, heeft CIM Vermeulen ervoor gezorgd, dat een team van specialisten u kunt ondersteunen bij de branchevreemde items. Dat komt de ware uitstraling van uw bedrijf ten goede.

Het voordeel van conceptverkoop in plaats van productverkoop is, dat de laagste prijs niet meer het belangrijkste is. Het is deels ondergeschikt aan de persoonlijke service die u als kantoorvakhandelaar kunt verlenen. Partnerschap tegen een acceptabele goede prijsstelling, daar draait het om.

CIM Vermeulen gelooft zeer sterk in de lokale kantoorvakhandelaar in een wereld die steeds anoniemer wordt. De kansen die een regionale ondernemer heeft door juist zijn persoonlijkheid en betrokkenheid in alles te verweven, wordt vaak onvoldoende benut.

U houdt grip op een goede, stabiele marge!

Wilt u meer weten over de ervaringen met deze vorm van ‘Total Office Care’, die uw omzet en marge een extra impuls kunnen geven en bent u geďnteresseerd in het advies en de vormen van ondersteuning die CIM Vermeulen op het gebied van conceptverkoop kunnen geven, neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

CIM Vermeulen heeft veel ervaring opgedaan in de kantoorvakhandel
en wil u ook met praktijkgericht raad + daad bijstaan!