Apycom jQuery Menus
 

CIM Vermeulen - voor ondernemers

Brainstormpartner bij marketing, verkoop en communicatie

Bij de opzet c.q. aanpassing van een verkoopstrategie, het vaststellen van uw missie voor de komende jaren met het daaruit voortvloeiende beleid en de doelstellingen, maar ook voor het opstellen van een bonusregeling voor uw salesmen of het zoeken naar een succesvolle verkoopactie, is het wel eens raadzaam het advies in te roepen van een commercieel adviseur.
Een sparringpartner die weet waar hij over praat. Een persoon met visie. Iemand die door zijn praktijkervaring en zich te verdiepen in uw organisatie en markt, komt met een helder commercieel plan met de daarbij behorende doelstellingen/targets.

CIM Vermeulen heeft veel ervaring opgedaan bij brainstormsessies en wil ook u met praktijkgerichte raad en daad bijstaan.

Assistentie bij de opzet van verkoopacties

In relatief rustige tijden is bij veel bedrijven behoefte aan continuÔteit van de orderstroom. Uw verkopers moeten geprikkeld worden om toch tot scoren te komen en uw klanten moeten enthousiast gemaakt worden voor een aantrekkelijk verkoopvoorstel. Kortom het ontwikkelen van een succesvolle verkoopactie die uw omzet in deze rustige tijden verhoogt.
Een weloverwogen betaalbare verkoopactie afgestemd op uw doel-groep en stimulerend voor uw verkoopteam.

CIM Vermeulen heeft veel ervaring opgedaan bij het uitwerken en uitvoeren van geslaagde verkoopcampagnes en wil ook u met praktijkgerichte raad en daad bijstaan.