Apycom jQuery Menus
 

Over CIM Vermeulen

Korte introductie

Mijn naam is Rob Vermeulen en als oprichter en eigenaar van CIM Vermeulen ben ik de persoon die graag een informatief gesprek met u aangaat over commerciŽle ondersteuning voor uw bedrijf. Streven naar een samenwerking afgestemd op uw behoeften! Streven naar realisatie van uw commerciŽle doelstellingen!

Mijn achtergrond

Na mijn studietijd ben ik het verkopersvak ingerold en ben nog steeds met veel plezier actief in de verkoop. Vanaf 1980 heb ik veel ervaring opgedaan op dit vakgebied.

Ik ben actief geweest in de Business to Business (Copiers, Laserprinters, Officesupplies, Afvalinzameling en Schoonmaak), in de Retail en voor verscheidene Franchisegevers in functies als accountmanager, verkoopleider, businessunitmanager en commercieel directeur.

Gedurende deze periode heb ik heel veel geleerd op het gebied van verkoop. De commercie zit mij in het bloed. Deze passie voor het vak is de uiteindelijke drijfveer geweest voor de start van CIM Vermeulen.

CIM Vermeulen

Ondernemers worden regelmatig met dezelfde problematiek geconfronteerd. De meeste zaken kunnen intern worden opgelost. Soms is het beter externe ondersteuning in te schakelen. Dan moet u met een gerust hart een aantal zaken aan een ander kunnen overlaten, zonder dat het u veel tijd en bakken geld kost.

De ervaring en kennis die ik en mijn medewerkers hebben opgedaan zetten wij graag in, om bedrijven te helpen bij het realiseren van hun commerciŽle doelstellingen. Wij vinden het leuk om telkens in een andere omgeving en met andere mensen te werken. Resultaatgericht werken, meedenken, enthousiasmeren en de drive om targets te realiseren geven ons veel voldoening.

GeÔnteresseerd? Overtuig uzelf en lees verder op deze website over de mogelijkheden die CIM Vermeulen u kan bieden.